Sherlock Holmes

Vitalski, Jean-Paul Van Bendegem en Johan Braeckman

Sherlock Holmes is hot. Er is het succes van de BBC-serie ‘Sherlock’ met Benedict Cumberbatch én een nieuwe vertaling van het boek ‘De avonturen van Sherlock Holmes’.

Reden genoeg om de beroemdste detective ter wereld eens onder de loep te nemen.

Vitalski, Jean Paul Van Bendegem en Johan Braeckman verdiepen zich in het universum van Sherlock Holmes en zijn schepper Arthur Conan Doyle. Deze voorstelling is gebaseerd op de reeksen gemaakt voor Klara.

Sherlock Holmes is een fictieve Britse detective en het geesteskind van schrijver Arthur Conan Doyle.

Vitalski

Vitalski is de artiestennaam van Vital Baeken. Hij is een schrijver, dichter, stand-upcomedian, performer, mediafiguur en striptekenaar.
In 2011 werd Vitalski officieel ingewijd als ‘Nachtburgemeester van Antwerpen‘.

Jean-Paul Van Bendegem

Jean-Paul Van Bendegem is een Vlaamse wiskundige, filosoof en als hoogleraar logica en wetenschaps-filosofie verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel.

In zijn vrije tijd verzorgt hij columns in het weekblad Knack. In oktober 2007 nam hij deel aan het populaire VRT-programma De Slimste Mens ter Wereld. Zijn boek Over wat ik nog wil schrijven behandelt 11 verschillende thema’s: film, literatuur, strips, wiskunde, vrijmetselarij, muziek, architectuur, erotiek, porno, religie en Sherlock Holmes.

Johan Braeckman

Johan Braeckman is een Vlaamse filosoof. Hij is hoogleraar wijsbegeerte aan de Universiteit Gent, was van 2003-2008 bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, oprichter van De Maakbare Mens en redactielid van Wonder en is gheen Wonder, het tijdschrift van SKEPP.

Praktisch

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s